вівторок, 9 вересня 2014 р.

Стартує набір на вебінар по блогам

До уваги бібліотекарів Херсонщини!
Доброго дня, шановні колеги. 
Цього місяця триває підготовка до першого вебінара від РТЦ ХОУНБ ім. Олеся Гончара. Він буде присвячений вже знайомому нам блогеру від Google. Для прийняття участі в ньому необхідно зробити два кроки:
1) отримати дозвіл від керівництва вашої бібліотеки та пройти анкетування за адресою - https://docs.google.com/forms/d/1rvcIfRFsNhtbLa3pwHmrnSx0joCG5_LJChBS6VKH4QQ/viewform?usp=send_form;
2) після цього отримати від мене посилання на архів з програмним забезпеченням (ПЗ) для проведення вебінарів і інструкцію по встановленню цього ПЗ на ваші комп’ютери (ПК) (на власні бібліотечні чи від "Бібліомосту"). Встановити програми.

Перший вебінар планується провести 1 - 3 жовтня 2014 року.
Тема - "Робота з дописами (публікаціями) та сторінками в Blogger".

Коротку інформацію про програму Lynk для вебінарів, наявне комп’ютерне обладнання та ваші кроки для участі у вебінарі можна глянути нижче.


P.S. Вебінар - це вид дистанційного навчання, при якому викладач і курсант знаходяться в різних містах країни чи світу (економимо гроші на квитки, проживання, харчування та інше...). Зв’язок відбувається за допомогою мережі Інтернет па спеціального ПЗ.
І якщо Ви не встигли потрапити в список перших, то не переживайте - трішки пізніше буде сформована друга (третя) група курсантів :)